Az utolsó dal


Az utolsó dal - The Last Song

The Last Song – Trailer + Music Video!
A Disney legfényesebb csillaga, Miley Cyrus (Hannah Montana) új filmje a The Last Song (Az utolsó dal) egy (nem csak) tiniknek készült szívszaggató zenés love story, örökérvényű tanulságokkal, az első szerelemről, a szülők és gyerekek közti szeretetről, és a mély alapokon nyugvó kapcsolatokról, április 2.-án érkezik a mozikba!
A film érdekessége amellet, hogy Nicholas Sparks bestselleríró regényéből (Séta a múltban, Mindig van holnap, Szerelmünk lapjai) készült, hogy Miley ezen a forgatáson ismerkedett meg mostani partnerével, Liam Hemsworth-val, akivel azóta együtt is élnek, valamint már a hivatalos eljegyzést is tervezik. A Walt Disney romantikus filmjét az a Julie Anne Robinson rendezi (Coming Down the Mountain, Aranykártyások), aki Bafta és Golden Globe díjjal lett kitüntetve. A film betétdala – ami egyben Miley dala (When I Look at You) -, várhatóan a toplisták élmezőnyébe kúszik majd. Amerikai premier: 2010. április 2.

 

 

The Last Song – Trailer


 

Az utolsó dal – Feliratos előzetes


Elkészült Miley Cyrus ‘When I Look At You’ videóklipje!
Bemutatták a Miley Cyrus When I Look At You című dalára készült végleges verziójú videóklipet. Az eredeti kliphez képest a végleges klip több képsort tartalmaz a The Last Song című filmből, amely betétdala Miley dala.

 

The Last Song – Music Video – “When I Look at You”


“When I Look At You, tulajdonképpen egy olyan dal, amely a következő albumomon kellett volna megjelenjen.” – nyilatkozta Miley. “Meghallgattam és azt mondta, Istenem más dal nem is passzolna jobban a filmhez. A dalban benne van a teljes film.”

Valóban a dal a film betétdala és egyben Miley Cyrus első, The Time Of Our Lives [Walmart EP] mini-albumának debütáló dala. A dalt Adam Shankman készítette, a So You Think You Can Dance egyik zsűritagja.

 

The Last Song – Featurette – Miley


 

The Last Song – Featurette – First Look


Veronica Miller, becenevén Ronnie, 17 éves lázadó kamaszlány. A szülei elváltak, az apja New York City-ből Tybee szigetére költözött. Veronica az édesanyjával maradt. 3 évvel később a lány anyja úgy dönt, ideje lenne lányának egy kis időt az apjával töltenie, ezért Tybee szigetére küldi őt. Ronnie apjának élete rendkívül csendes ahhoz képest, amihez a lány szokott. Veronicának azonban sikerül előbb-utóbb ebben is meglátni az értékeket…

Amerikai premier: 2010. április 2.
Hazai premier: 2010. június 3.

Az utolsó dal hivatalos honlapja

Walt Disney Pictures.
Rendező: Julie Anne Robinson.
Szereplők: Miley Cyrus, Bobby Coleman, Liam Hemsworth, Hallock Beals, Nick Lashaway, Carly Chaikin, Nick Searcy, Kate Vernon, Kelly Preston, Greg Kinnear.

Az utolsó dal - The Last Song

Az utolsó dal - The Last Song

Az utolsó dal - The Last Song

Az utolsó dal - The Last Song

 

Hercegnő védelmi program

A Hercegnő védelmi program (Princess Protection Program) a Disney Channel eredeti filmje 2009-ben jelent meg.

Történet

Rosalinda Maria Montoya Foire Costa Luna hercegnője a koronázására készül. Kane tábornok, a szomszédos ország diktátora a koronázás alatt ügynökeivel beszivárog a palotába, és megpróbálja megölni a hercegnőt. Joe Mason az ügynök azt a megbízást kapja, hogy védje meg a hercegnőt, ezért saját otthonába viszi a hercegnőt. Ezután tábornok elfogja Rosalinda édesanyját, Sophia királynőt. Joe otthonában a hercegnő megismerkedik Carterrel az ügynök lányával. Később Rosie a gólyabál királynője lesz.

Szereplők

Színész Karakter  
Demi Lovato Rosie  
Selena Gomez Carter  
Samantha Droke Brooke  
Jamie Chung Chelsea  
Nicholas Braun Ed  
Robert Adamson Donny  
Sully Diaz Sophia királynő  
Johnny Ray Kane tábornok  

 

 

Barney és barátai!(Barney and friends)

 

Barney és barátai

A Barney és barátai? című sorozat több díjat is nyert. Hőse a szeretnivaló kis tirannoszaurusz. Barney egy olyan karakter, akit minden óvodás nyomban megkedvel, és aki már közel húsz éve közvetít pozitív értékeket a gyerekeknek. Dino barátaival, Baby Boppal, BJ-vel és Riffel véghezvitt kalandjai emberségességre, társadalmi érzékenységre, és összetett gondolkodásra ösztönzik a kis nézőket.

A gyerekek Barney-ban megbízható barátra találnak, aki segít nekik eligazodni a folyamatosan változó világban.

 

KÉPEK:

Demi Lovato-Barney-Selena Gomez  Selena Gomez-Jelenet(Barney és barátai)

Slena Gomez-Barney és barátai

Oldalmenü
Szöveges mező

JELENTKEZZ A HONLAPVERSENYRE még MOST!

KATT!KATT!:)

Dizi rendelés:

KATT!KATT!:)

SZERKY:Nyna

Diavetítő